søndag den 22. december 2013

Selvforkælelse

I dag er det søndag.

Jeg skal klippes (og farves/afbleges). Siden jeg sidst så @bettinafog har det blonde hår spøgt i mit hoved. Jeg synes det er så flot. Og hendes er endda hendes eget. Altså ikke farvet. Mit eget er bare god dansk leverpostej.   

Jeg har kigget på gamle billeder af mig selv, fra da jeg sidst var blond (afbleget) og husker, hvor nemt det var at sætte håret. Eneste ulempe er når det gror ud. Er ikke fan af det 2-farvede hår. Og ved at hvis jeg først får det gjort, så skal det vedligeholdes.

Men nu skal det være (igen)! Selv om jeg egentlig ikke har råd eller tid. Jeg trænger til lidt nyt og til noget selvforkælelse her op til jul. 

Håber I også husker at forkæle jer selv lidt her i den travle juletid.     

4 kommentarer:

 1. Åh, det lyder skønt med selvforkælelse.

  Jeg må indrømme at jeg ikke rigtig har fået forkælet mig selv, pengene er der simpelthen ikke.

  Men til januar er det frisør tid til mig, det er så svinedyrt at jeg er nødt til at have et par måneder til at overbevise mig selv at det er ok at jeg smider 2000 kr efter mit hår.
  Men det trænger.
  Syntes jeg har fået skræmmende mange grå hår, hvad sker der egentlig for det. :-/

  Mon du flasher dit nye hår når du returnere??

  God fornøjelse, og giiiiid det var mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har jo ikke så langt hår så det er ikke så stor en udskrivning. Og jeg bliver klippet hos en ung pige, som jeg sad model hos dengang hun var elev. Så får også lidt rabat ;)
   Sidste år forkælede jeg mig selv med nye vinterstøvler. Man skal huske at gøre det. Også selv om det bare er en lille ting :)

   Slet
 2. Nu er det jo snart længe siden du har skrevet dette indlæg, men tak :) og i mellem tiden dukkede billeder op, og hvor ER det bare flot til dig! Altså Piiiift!
  Kh
  Bettina

  SvarSlet
 3. @Bettina - jeg er også super glad for det. Det er faktisk over 2 år siden jeg sidste har haft det bleget (pga. håret var så skadet), men nu forsætter jeg nok med det indtil sommer ;-) og tak for inspiration!

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...