onsdag den 11. december 2013

Olie eventyr

Jeg har længe været en smule forbeholden overfor at bruge olie på kroppen og især ansigtet. Jeg har en skræk for at få uren hud efter flere år med bumser/udbrud og derfor har jeg nok en tendens til at underfugte huden.

I foråret/sommer tog jeg dog denne kropsolie i brug, da den også kan bruges til håret. Og den blev jeg faktisk ret glad for. Siden har jeg også købt denne olie til kroppen, som jeg stadig bruger. Den er rigtig god, især de dage, hvor det skal gå lidt stærkt og jeg ikke har tid til at vente på at almindelig creme tørrer. 

Efter behørigt "pres" fra Anette og Thea, så købte jeg en ansigtsolie. Denne her. Og ved I hvad?!! Jeg er blevet så glad for den.

Fordelene: Den gør huden helt blød. Den fedter ikke min hud eller giver bumser. Den er uden silikone. Den er drøj. Den koster ikke en bondegård. Den lugter ikke.

Jeg bruger den primært om natten. Har også haft testet den om dagen, men der skal jeg nok til at supplere med noget creme, pga. det varme/kulde skift, som der er her om vinteren.

Alt i alt: Jeg er overbevidst. Olie er vejen frem, også for mig - og som Anette skrev til mig: 'velkommen ind i olie-skabet' ;-)Dette indlæg er specielt til dig @bettinafog - du husker nok vores bekymring om olie, der ville fedte huden, den aften hos Amira ;-)

Indlægget er ikke-sponsoreret! (desværre)...

4 kommentarer:

 1. Tak for fif...

  Det er da værd at prøve ud. Lyder ihvertfald lækkert.

  SvarSlet
 2. Lyder rigtig lækkert. Jeg er desværre alt for dårlig til at få brugt olie og creme og whatnot på kroppen, fordi det altid går så stærkt om morgenen. Men jeg har købt John Master's Argan Oil til ansigtet, og den er jeg rigtig glad for. Bruger den som regel i ansigtet i stedet for creme, men i øjeblikket bruger jeg bare 'almindelig' dagcreme. Skifter lidt imellem olie og creme, netop for at undgå at fedte for meget til :-)

  SvarSlet
 3. Tak :) Olie it is! Jamen så må jeg også igang :) de andre produkter fra Vølve er jo fantastiske - så ved ikke hvorfor jeg var skeptisk med olien, måske fordi jeg hader voksen-bumser og hey det kan jo kun gøre underværker for rynker! :) Kh Bettina

  SvarSlet
 4. @Koebenhavnerhjerte - jeg købte en udgave, der passede til min pengepung, for lige at se om det var noget :-)

  @Øglemor - jeg skifter også mellem creme og olie nu. Går dog efter en olie uden silikone, da kloge Anette anbefaler dette (så huden kan ånde)

  @Bettina - hader også bumser, men har ikke fået nogle efter olie-start. Og før olien brugte jeg slet ikke noget creme om natten.

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...