tirsdag den 10. december 2013

Mangel på julestemning

Jeg har den ikke. Endnu. Julestemningen.

Til gengæld har jeg lettere stress over, at jeg ingen julegaver har købt, at jeg har røv-travlt på arbejdet og mit hjem pt. ikke er specielt ryddeligt.

Jeg har ikke lagt planer for juledagene mht. indkøb eller fået koordineret julefrokoster, besøg fra England, bestilt frisørtid, planlagt hvilke arbejdsopgaver jeg skal have med hjem i julen osv.

Det lyder ikke af meget, men det fylder i mit lille hoved. Normalt har jeg en fridag i december, hvor jeg får klaret de fleste gaver, men i år har jeg ikke tid pga. arbejdet. Til gengæld får jeg juleferie allerede d. 20. december, da arbejdet har valgt at holde lukket d. 23. december (der er altid lukket mellem jul og nytår - total luksus, I know).

Jeg skal nok nå det hele. Også i ok tid... det er bare lidt midtvejs stress/panik. Håber på et akut anfald af julestemning senest d. 23. december...  

5 kommentarer:

 1. åh ja - juletravlhed er slemt. Husk at nyde de små øjeblikke mellem travlheden (siger hende der heller ikke har nået en skid endnu - andet end at bage småkager - som snart er spist...)
  vh mette :)

  SvarSlet
 2. Åh ha, ingen julestress. Netshopping og ting under sofaen kan man komme langt med.

  Håber du finder stemningen frem, inden d. 24...

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Ej Birgitte - find en julenisse og noget stemning frem. Jeg æææælsker hele december. Faktisk meget mere end selve den 24. Som jeg faktisk ikke er så vild med - af samme årsag som jeg egentlig heller ikke råber hurra over nytårsaften. Det bliver hurtigt for stift, der er for meget man skal nå. Og ja. Men december. Har en helt bestemt glød og spænding i sig - og selv i det mest grå og triste er der hjerter, lys, hygge og kalenderlys. Og - den fedeste stemning. Også når man stress-sveder over gaver (som btw klares helt uden sved på nettet). Der er gløgg, marcipan, gode venner, børn med julelys i øjnene, juleborde hos Royal Cph, tivoli i fuld belysning, nisser og egg nog. What's not to like!

  SvarSlet
 5. @Mette - tak for råd... det skal nu nok gå. Bryder mig bare slet ikke om julestress :-(

  @Københavnerhjerte - ja, netshopping er vejen frem :-)

  @Cille - jeg har pyntet op... men i år har jeg ikke tid til Juleborde, Tivoli, Glögg og vennebesøg. Det er sørgeligt, men sandt :-(

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...