tirsdag den 3. december 2013

På piller

Jeg har glemt at fortælle, at jeg er begyndt på piller! Altså ekstra mange piller. Fordi jeg har fået lov at spise mig igennem et udvalg af Futura kosttilskud.

Normalt spiser jeg noget fiskeolie dagligt (og en multivitamin), men det sidste stykke tid har jeg også spist Silica.

Jeg har før haft problemer med fiskeolie og nogle ret vamle opstød. Derfor har jeg fra Futura fået fiskeolie med ingefær. Og det har virkelig gjort en forskel. Ikke flere opstød om aftenen eller natten. Så dejligt.

Silica har jeg overvejet før, men aldrig fået gjort noget ved. Mine negle har virkelig tendens til at flække og knække og når de bliver lange, så er de virkelig rillede. Jeg har spist pillerne i ca. 3 uger nu og synes ikke, det har gjort den store forskel. Har nu prøvet at klippe neglene helt ned, så må jeg se om resultatet er bedre, når de vokser ud.

Silica-pillerne skulle også hjælpe på hår og hud. Jeg har fint hår og ingen formodning om et mirakel, der kunne gøre det tykkere/stærkere. Har heller ikke set nogen nævneværdig effekt i glans mv. (det er også lidt svært med kort hår). Min hud er til gengæld god for tiden. Skal ikke kunne sige, om det er pillerne, men jeg spiser ikke så sundt for tiden (I blame julen) og den er stadig fin uden de større udbrud (som jeg normalt har/får, hvis jeg spiser skidt).

Udover Silica og fiskeolie, har jeg fået lov til at prøve Echinacea, som indeholder saft fra den friske plante Echinacea Purpurea (?!!). Det skulle efter sigende være godt til at hjælpe én hurtigt igennem sygdom, især hvis man begynder på det allerede når man mærker de første sygdomssymptomer. Jeg har ikke fået testet det endnu og 7-9-13 håber jeg ikke det bliver nødvendigt. 

Desuden har jeg fået en pakke Immunforsvar, som er et boost til øget forsvar mod sygdom. Jeg har ret store forventninger til pillerne, som primært er et C-vitamin tilskud. Min ældste har nemlig lige haft en tur med mild influenza og jeg håber, at disse kan hjælpe mig til ikke at få det og ham til at undgå at få en tur med noget sygdom igen... Vi er halvvejs inde i kuren og tiden vil vise, om det overhoved har nogen effekt.

 
Pille-arsenal
 
 
Min svigerinde var på besøg i søndags og var ret så overrasket over pille-mængden på bordet. Det forstår jeg godt. Det virker voldsomt, at skulle hælde så mange piller indenbords. Jeg satser da også på sund kost og lidt motion til daglig. Men det ville jo ikke være dårligt, hvis det kunne hjælpe os bare nogenlunde helskindet igennem vinteren.


Pillerne fra Futura har jeg fået fra Lahme. Meningerne om dem er min egen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...