lørdag den 2. november 2013

Jeg vandt en tur i biografen

Herovre var jeg så heldig at vinde en tur i biografen. Gallapremiere på filmen Tarok i søndags. (Det med galla, havde jeg så ikke liiiige fanget, så jeg følte mig en smule 'under-dressed' i jeans og sorte sneakers).

Der var champagne inden filmen. Vand og slik under filmen og Anne Grethe var så flot i sin blå kjole. Der var en del kendte med, som jeg slet ikke så - andet end på billederne i sladderbladene dagen efter. Og der blev klappet. Bagefter var der fri bar og sandwich og pindemadder (som vi dog ikke deltog i, da kæresten og jeg skulle hjem i seng - er jo bare almindelige lønslaver, som skulle tidligt op mandag morgen). Alt i alt et rigtig fint arrangement.

Filmen - jamen, den var god. Jeg havde ikke de store forventninger til den, måske er det derfor, jeg synes godt om den? Og dog, hvis man synes 'Hvidstensgruppen' var en god film, så vil jeg vove påstanden, at man også vil synes om Tarok.

Trods alle de dårlige anmeldelser, synes jeg den giver et fint portræt af en familie og af Danmark i 60-70-80'erne. Selvfølgelig drejer filmen sig primært om familien Laursen og deres historie op til og med Tarok. Og ja, der er en del 'Morten Korch' scener af det danske landskab, men det gør altså ikke filmen dårlig. Skuespillerne spiller efter min mening godt og historien hænger fint sammen, selv om der er et stort spring i tidsrammen. 

Som med så mange andre film - alle har forskellige meninger. Der er ikke andet at gøre end at se den selv og danne sin egen mening. Jeg vil dog gerne anbefale den! - og den ny-ombyggede Imperial biograf. Den er dæleme flot - og dejligt at sidde i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...