mandag den 25. november 2013

Hvad jeg har bedrevet de sidste par uger... (billede-tungt indlæg)

Det er blevet koldt... og vinteren er på vej. Det har de sidste par uger regnet en del og jeg har fundet de allersidste roser. Pariser-roser, endda i lyserød. Magen til dem, som min morfar havde et stort bed af i haven, da jeg var barn. De bringer gode minder frem, hver gang jeg ser dem.
 
 
 

Flere fine efterårsfarver...
De mørke eftermiddage er blevet brugt til at stresse af med bagning...

 
 
 

Marcipan snegle og citron-æble snegle.
 
 
 
 
Krea-børnene slår til igen...
 
 
  
 
 Jeg har afprøvet Shellac på mine negle. Det var virkelig flot, men det holdt kun 2 uger. Faktisk knækkede jeg en negl med det på. Og det var temmelig besværligt at få af (var faktisk mere imponeret af test-neglelakken).


 
Første dag.
 
 
Efter ca. 1 uge.
 
 


Efter 2 uger. Udgroninger er ret tydelig
og på lillefingeren har lakken løsnet sig i den ene side.
 

Ellers går det ok med at undgå det sorte tøj. Her er et par eksempler fra sidste og forrige uge:

Og nej, jeg har ikke lange tynde ben. Det er kameravinklen (desværre)...
4 kommentarer:

 1. Uhm, begge sneglevarianter lyder aldeles himmelske, lækkert.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også lækre Anne - min favorit er klart den med æble. Den er knap så sød :-)

   Slet
 2. Dejligt indlæg og lækre snegle. Meget rart at se det der shellak; jeg har ikke turdet prøve det endnu, og det tror jeg måske er meget godt.KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender flere der har været glade for det. og det holder altså godt... men jeg er bare sådan én der bruger negle til alt og det kan det trods alt ikke holde til. Og man kan blive lidt træt af farven ;-)

   Slet

Giv mig dine tanker...