tirsdag den 7. februar 2012

Op på de høje hæle

I de fleste af de der dulle-blade jeg læser, skriver de at alle kvinder får en bedre holdning, bedre røv og flottere figur af at gå med høje hæle. Alle make-overs ender med høje hæle. Alle anbefalinger lyder (i mine ører)=du bliver smukkere/ser bedre ud på høje hæle.

Men ak, jeg kan jo ikke gå i høje hæle mere. Pga. de irriterende fødder. Også selv om jeg bare drømmer om en lille (kile) hæl. Total øv. :roll:

Betyder det så, at jeg ikke kan se godt ud? Forslag til lave/ingen hæle modtages gerne!

3 kommentarer:

 1. Hvis man læser blade som ikke er rettet mod unge modedyr, så forlyder det sig jo også at du smadrer både fødder, ben og holdning af at gå i høje hæle set over længere tid. Så måske du senere bliver den kønneste af os allesammen? ;)

  Jeg oplever at verden ikke så meget reagerer på holdning/røv eller hælene i sig selv, men at fyres hoveder til gengæld kortslutter når de hører det der "klik" af en høj hæl mod jorden... Så måske du kan købe et par step-sko og snyde på den måde? :D

  SvarSlet
 2. Stepsko! Må være vejen frem ;-) hahaha...

  SvarSlet
 3. Aldo har faktisk ofte nogle ret fede flade sko (i det hele taget ELSKER jeg Aldo...). Og ja - høje hæle er flotte, og jeg sukker også efter at komme af sted på høje hæle igen, bare en gang imellem.

  Men men men... vi skal jo have vores krop i mange år endnu, så det er nok sundest at blande de høje og de lave, og så til gengæld bruge pengene på nogle rigtig fede flade sko ;)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...