torsdag den 16. februar 2012

Jeg har bagt!

Altså, denne uge ik'... jeg har bagt så det har stået ud af ørene! Først lørdag, hvor jeg holdt 'før'-fødselsdag for familien med horn, kage og boller. Så søndag med nogle frugt-knuder og pølsehorn. Sidst i går lavede jeg en chokoladekage samt en citronmåne til uddeling på arbejdet i dag... Pyh, ovnen og jeg har været på overarbejde ;-)

Her kan I se lidt af resultatet:

dej

Ubagte frugt-boller, lavet som 'knuder'

 

bagt

De færdige 'knuder'

 

hindbc3a6rhorn

Hindbær-horn

 

nougathorn

Nougathorn, uhmmm...

 

Citronkagen og chokolade-kagen til i dag nåede jeg ikke at tage billeder af, men de smagte godt ;-)

2 kommentarer:

  1. Fååååårk, jeg blev lækkersulten nu! Kunne dælme få en ordentlig fråder på i nougathorn og de der hindbær-dimser...

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...