lørdag den 18. februar 2012

Nye BFF

Jeg har opdaget noget nyt og smart! Som jeg bare må dele med jer.

Hele 2 nye beauty-produkter, som allerede er blevet en u-undværlig del af min 'skønhedsrutine'.

Der er tale om disse to vidundre (beklager den lidt dårlige billede-kvalitet):

 bff

 

Olien har jeg købt i Matas. Den er rigtig lækker og ud over at gøre huden blød, mindsker den lidt de strækmærker jeg render rundt med.

Too-faced Shadow Insurance er en underlagscreme så øjenskyggen ikke løber. Jeg har købt den i flyveren på vej hjem fra Mallorca, så jeg ved faktisk ikke engang om man kan få den i DK. Ej heller kan jeg huske, hvad den kostede... Men skal nok støve den op, for skal absolut have en ny, når denne er brugt!

Gode anbefalinger hermed givet videre ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...