søndag den 12. februar 2012

Hot eller not?

Overalt vrimler det med (stramme) farverige bukser/jeans. Jeg synes jo i princippet det ser flot ud. Er bare lidt i tvivl, om jeg selv vil have modet (og kroppen) til at bære et par bukser/jeans i så sprudlende farve.  

 jeans

Hvad med dig? Er du til de nye og smarte farver?

 

Se H&M's bud på de farverige bukser.

Se Gina Tricot's bud på de farverige bukser.

7 kommentarer:

 1. Hahaha har vi lige snuppet tidsmaskinen til 1996?! Der blev jeg konfirmeret og havde de flotteste limegrønne bukser på til Blå Mandag. :D

  Nå, men farvepaletten er trods alt lidt anderledes end dengang, og snittet på bukserne også. Jeg kan vældig godt lide farverne, men min krop egner sig bare ikke til skinny bukser, da mine lår er det bredeste sted på min krop, og det behøver ikke understreges yderligere. ;)

  SvarSlet
 2. Ork, det kan du da sagtens! Nu har jeg set dig irl, og jeg siger go for it! Ved selvfølgelig ikke, om du har modet, som du skriver, men kroppen - dén er da i hvert fald hjemme. :)

  Jeg vil (også) have et par røde bukser - havde nogen sidste år, men kan ikke finde dem, så må vel på den igen. :) Og så et par grønne. Synes, det er fedt med lidt farve efter en lang vinter...

  SvarSlet
 3. Jeg er altid til farver! Jeg tror bare man skal være med på at det er en trend, der går hurtigt over. Kan huske jeg engang købte et par knaldrøde bukser, som var topsmarte i én sæson. Året efter kunne jeg ikke have dem på, uden der faldt kommentarer om "trafiklys" og andre morsomheder...

  Og SÆFØLI har du kroppen til det :D

  SvarSlet
 4. Farverne generer mig ikke, men som andre så har jeg heller ikke liiiige kroppen til skinny-fittet...

  SvarSlet
 5. GG: ja, jeg synes også at mit bredeste sted (lårene) ikke behøver en stram, rød buks ;-) (er det nu jeg skal sige, at jeg blev konfirmeret i 1989 - og jeg kan ikke huske om farver var moderne der, men til mit forsvar kan jeg sige, at jeg altså begyndte i skole et år for tidligt...)

  Øglemor: Tror ikke jeg hopper på de røde. Det er altså lidt for vildt. Men på den anden side, så er de lyserøde (og andre lyse farver) meget sarte... hmmm... jeg går lige i tænkeboks :-)

  Line: Hvad skal man sætte til sådan et par bukser? Sort overdel eller en anden farve?

  Underoverfladen: Måske jeg skal 'go for it' - og få lidt farver ind i garderoben?!! Kunne jeg godt trænge til...

  SvarSlet
 6. Jeg ville nok ikke sætte det sammen med sort (trinny og susannas mantra), men en anden farve i samme farveskale, fx orange top til de røde bukser

  SvarSlet
 7. Ja, så er vi ude i nogle store overvejelser ;-) for jeg kan ikke orange (er meget lys med fregner og tendens til rødt hår). Jeg tænker også om et par lilla bukser og en blå bluse ikke bliver for meget? Altså at jeg kommer til at ligne en lille smølf :-) hvor er Trinny og Susanna, når man behøver dem?!!

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...