fredag den 17. februar 2012

37 år i dag

I dag er måske en helt almindelig dag for mange, men for mig er den jo speciel - det er min fødselsdag :-)

Egentlig er det første gang i mine 37 år, at jeg er vågnet op alene - uden forældre/bror/(eks)mand/kæreste/børn. For mine unger har sovet hos mine forældre i nat og kæresten var hjemme hos sig selv med hans søn.

Det var lidt underligt - ikke skidt, bare lidt underligt. Fik sunget fødselsdagssang over mobilen. Kom på arbejde til flag og gaver fra mine søde kollegaer. Og senere venter fejring fra hele familien (godt nok ombord på Oslo-båden, men stadig hyggeligt).

Gaver fik jeg allerede en masse af i lørdags, bl.a. en fed ørehænger og stjerne fra Line&Jo

c3b8rering

6 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen :D Og det lyder SKØNT med en tur på Oslobåden - du må rigtig nyde det!

  KRAM

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med dagen. Håber, den bliver skøn. Og tak for det dejlige vejr :)

  SvarSlet
 3. Til-mer-lykke... suuuper dejligt forårsvejr.. taxaduha... ;)

  SvarSlet
 4. Et forsinket tillykke med fødselsdagen :-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...