torsdag den 12. januar 2012

Vi ses igen. På den ene eller anden side

Nu lukker Urban jo. Ingen fra redaktionen eller direktørgangen har endnu gidet kommentere på bloggernes (mere eller mindre) desperate indlæg og frustrationen over, om vi kan fortsætte her eller om vi skal søge nye græsgange.

Der er meget hurtigt blevet lavet en ny 'fælles-fodslags-aftale' ovre hos MorsDilemma. Hvor eller hvis vi går, så går vi et sted hen sammen. Alle er velkomne til at være med i aftalen. Vi skal hverken blande blod eller spytte over kors (ej, det må I jo gerne, men jeg vil ikke anbefale det, hvis I, som mig, sidder i storrumskontor) Bare vi er sammen :-)

Som Grisling siger til Peter Plys: 'Hvor er vi på vej hen?' Peter Plys svarer: 'Det ved jeg ikke, men vi skyder en god fart.'

6 kommentarer:

 1. *morsdilemma likes this post* :)

  SvarSlet
 2. Og med Peter Plys i hånden kan det jo ikke gå helt galt :)

  SvarSlet
 3. De har meldt ud nu - vi kan blive indtil videre :-)
  http://info.urbanblog.dk/2012/01/12/urban-et-farvel-til-avisen/

  SvarSlet
 4. Kære bb2605

  Jeg forstår jeres frustation over manglende udmeldinger, men vi kunne simpelthen ikke give jer nogen igår. Alting kom ligeså pludseligt for os, som det kom for jer. Ingen havde været informeret om det før det skete, så i må forstå at alle var i chok igår. Det var en trist dag, og idag har ikke været meget bedre, men i det mindste kan jeg idag berette at der intet kommer til at ske med Urbanblog. Den får lov at leve videre som den har gjort hele tiden, og jeg skal endda sørge for at i ikke drukner i spam undervejs. :)

  Jeg håber meget i alle har lyst til at blive her på bloggen og fortsætte med at gøre Urbanblog til det levende blogfællesskab som det er idag, også må vi se hvad fremtiden byder på for Urban på de digitale medier. Jeg ved ikke hvor vi er på vej hen, men vi skyder en god fart :)

  http://info.urbanblog.dk/2012/01/12/urban-et-farvel-til-avisen/

  Bedste hilsener
  Kenni

  SvarSlet
 5. #Kenni - dejligt at I bliver og kigger efter spam (ej, lyder måske ikke som verdens fedeste job lige her). Håber I er kommet jer over chokket :-)

  SvarSlet
 6. Ja, det var én rigtig dejlig nyhed.

  Kh. Md

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...