torsdag den 26. januar 2012

1 dag tilbage...

Jeg ved ikke hvorfor det er sådan i denne uge. Men jeg har været suget ind i savn. Trods jeg har forsøgt at være til stede i nuet. Været ude med veninder 2 gange. Været på noget seminar. Arbejdet en masse. Det duer bare ikke. Nu må det altså gerne blive fredag.

Jeg glæder mig. Glæder mig til at kramme mine børn, være tæt, have dem indenfor rækkevidde. Bare det snart var fredag. Én dag tilbage...

2 kommentarer:

  1. Puuuha, det gør helt ondt ved tanken om at skulle undvære min Chokofant... Håber tiden går rigtig hurtigt, så du snart har dem igen!

    Manden sagde også her til aften at han synes det var lidt hårdt for tiden. Chokofanten sover, når han kører om morgenen, og er hys når han kommer hjem om aftenen, hvor KUN mor duer. Og imens lå de og holdt i hånd, mens Chokofanten faldt i søvn <3

    SvarSlet
  2. Tak søde Line. Nogle uger er det ok, andre uger helt forfærdeligt :-( selv om man lærer 'at leve med det'... Sig til din mand, at heldigvis er weekenden lang og restferie er til for at blive brugt ;-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...