tirsdag den 17. januar 2012

Hamster-hjulet

Er jeg den eneste, der synes januar er svær at komme igennem? Det er mørkt, (lidt) koldt og trist. Jeg er (stadig) træt og synes jeg mangler energi.

Seriøst, jeg kører rundt i hamster-hjulet. Står op kl. meget tidligt om morgenen, vække unger og ud af døren. Stort set altid med r*ven i vandskorpen. Stresser af sted på arbejde, dagen går med at prøve at nå alle opgaver, gå i nogenlunde tid for at hente børn. Komme hjem og prøve at slappe lidt af, lave lektier eller spille/læse med ungerne, lave mad, bade unger, finde tøj frem til næste dag, pakke tasker, læse godnathistorie, dække bord til morgenmad, ordne opvask, rydde op…

Og efter 7 timers søvn, så starter møllen forfra og jeg tænker, når vækkeuret ringer, hvor meget jeg godt gad have fri/møde lidt senere. Jeg har virkelig overvejet at lade være med at sætte servicet på plads i skabene, da jeg har det som om, at jeg sætter det frem ligesom jeg har sat det på plads. Det samme gælder for vasketøj. Overvejer om det overhovedet kan betale sig at rede senge.

Måske man skulle overveje noget vinterhi?

5 kommentarer:

 1. Du er ikke den eneste... selv på barsel er jeg ramt! Lige pt. tager jeg mig den frihed at sove længe og trisse rundt i halvt tempo...

  SvarSlet
 2. Du er ikke den eneste der løber kontinuerligt

  SvarSlet
 3. Hvad med en kombi af d-vitamin, mørk chokolade, et eller andet energi-hopperi og så et arsenal af de bedste film og masser af stearinlys? Måske kan der kastes lidt positiv power ind i det hjul eller kræver det større ændringer?

  SvarSlet
 4. Tror bare det er januar :-)

  #Anette - jeg er begyndt på det med lysene, kan (desværre) ikke lide mørk chokolade ;-)

  SvarSlet
 5. Nogle gange virker det med lysene endnu bedre, hvis der er lidt dufthalløj i ;o)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...