onsdag den 4. januar 2012

Fødselsdagsønsker?

Nu er det jo sådan, at jeg har fødselsdag i februar. Skulle nogen sidde derude og tro, at jeg (så kort tid efter jul) skulle have besvær med at finde på ønsker, så kan jeg kun sige - det kommer aldrig til at ske! ;-)

Før jul dumpede der en besked ind, om jeg ville anbefale hjemmesiden Miinto.dk og i den anledning har jeg lavet en lille liste over fede ting, jeg kunne finde på at ønske mig (ud over alt det andet, jeg ønsker mig):

skater-highwaist-3162099-800x0Fed 'skater'-nederdel i fantastisk farve (Køb den her)

 

 g-star-demin-buks-1782155-800x0

G-star bukser - til halv pris! (Køb dem her)

 

 untitled 

 T-shirts kan man altid bruge (køb den her

 

Siden har RIGTIG meget tøj, tasker, smykker osv. Og opdagede også, at de havde børnetøj... uhhh, det kan blive et dyrt bekendskab, det her 8O

 

Bonusinfo: Det er samme firma, som har lanceret denne side.

(og ja, jeg får 'penge' for at reklamere for dem i dette indlæg)

1 kommentar:

  1. Jeg kender det - bare omvendt: Jeg har fødselsdag i oktober, og har alligevel aldrig problemer med at finde på ønsker til jul ;)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...