fredag den 11. juni 2010

Weekend

Så blev det fredag - og en weekend står for døren. For mig uden børn, hvilket både er øv (fordi jeg savner dem) og lidt glædeligt (fordi jeg efter en lang, hård og stressende uge har brug for at koble helt af).

Jeg skal ikke lave noget, har intet planlagt (udover besøg til den lokale Bianco, som har minus 20% på alt!). Jeg kunne have været til brunch eller til golf. Men tror det er tid til at trække vejret helt i bund og få ladet lidt op, inden en ny hård uge truer. Med lige så meget arbejde og 2 dage på kursus i Vejle!

Nu må vi se om jeg kan få slappet af. Oftest ender det med:

a) ligge på sofa, læse dameblade og se alt for meget tv og indtage alt for mange usunde ting, med efterfølgende dårlig samvittighed over ikke at nå noget af alt det der flyder derhjemme.

Eller

b) rende rundt og rydde op, sortere, gøre rent, med efterfølgende dårlig samvittighed over ikke at slappe af.

Måske en blød mellemvej? God weekend til alle jer derude :-) håber godt nok al det regn og kulde snart smutter til fordel for sol og sommer...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...