fredag den 4. juni 2010

Barns 3. sygedag...

Min mindste søn har været syg i 3 dage nu. Jeg har været på kursus onsdag og torsdag og derfor har han været hjemme hos sin far. I dag havde jeg udover en mængde arbejde der ventede pga. fravær til kursus også et par samtaler med ansøgere til vores ledige vikariat. Jeg var ude i noget med pasning hos Olderne før jeg indså at det nok var mig der måtte blive hjemme med 'opkasteren' i dag. Fik dårlig samvittighed, jeg er trods alt hans mor og burde være der i stedet for at ville på arbejde 'fordi det er vigtigt' - resultatet blev: mig hjemme med dårlig samvittighed overfor både ungen og arbejdet. Og en snigende stress over hvor meget jeg så skal nå, når det bliver mandag. Loose-loose situation - øv :-(

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...