onsdag den 23. juni 2010

Sankt Hans

Jeg fejrer sjældent Sankt Hans mere. Mest fordi min ældste søn har fødselsdag i dag. Og så lidt fordi det indebærer noget med at være (for mig) meget længe oppe og jeg som oftest skal på arbejde dagen efter. I år er ingen undtagelse. Mens andre søger mod bål, kan jeg i år sidde på Jensens Bøfhus med hele stor-familien. Og en søn på 9 år. Hvilket betyder at jeg, siden han blev født, er blevet 9 år og 9 kilo tungere.  Ja, det med de 9 kilo er jo ikke nødvendigvis noget der sker, uden at man kan gøre noget ved det, i modsætning til det med årene, som bare sker uden at man opdager det. Så... måske var det værd at tænke over, så jeg ikke om et år står med en søn på 10 år og 10 ekstra kilo. Kan I lige se, hvad det er blevet til når han bliver 18 år?!! ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...