mandag den 21. juni 2010

Undskyld...

syndJeg har ikke været så flittig til at skrive her på bloggen :-( min hensigt med at blogge var faktisk at komme i gang med skriveri om alt mellem himmel og jord. Jeg ville ikke være bundet af, kun at skrive om en eller to forskellige emner. . . Men - det har vist sig at være lidt sværere end jeg troede, det her med en blog. Ikke at jeg ikke elsker at kunne 'komme af' med nogle ting og skrive om småt og stort (måske er jeg ikke helt så god til at skrive om det store, men det arbejder jeg også på). Mit problem er nok, som så mange andre, at det er svært at finde tid/overskud til det. Ved godt det skal indarbejdes som en god vane. Måske er det fordi jeg ikke har min pc'er stående tændt og klar. Synes jeg tit begynder dagen ude under bruseren med en masse (fornuftige)tanker, som jeg gerne vil skrive ned... Hmm... Der må arbejdes på sagen. Imellemtiden håber jeg I bærer over med mig :-)

1 kommentar:

  1. Det er svært at blogge. En klog medblogger gav mig det råd at skrive kladder i mobilen. Så er man ikke så bundet af tiden... Jeg nyder at følge det du indtil videre har begået - keep up the good work :)

    Hilsner fra morsdilemma

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...