lørdag den 26. juni 2010

Studenterkørsel

I går var vejene fyldt af glade studenter i alle farver (både huer og de unge) og der blev dyttet, vinket og råbt i gaderne. Det gode humør var meget smittende og de vogne jeg mødte på min vej, fik da også både smil og vink (og jeg mødte en del, for jeg var nemlig ude og cykle). Jeg fik tænkt tilbage på dengang, det var mig, der stod på den vogn og festede til den lyse morgen. Den var en god tid, men jeg savner den egentlig ikke, når jeg ser de glade studenter. Jeg husker nemlig også usikkerheden og tvivlen på, om man var god nok og de mange tanker, om hvor man skulle herfra i livet, om de valg man skulle træffe var de rigtige osv. Jeg håber, at 'de smukke unge mennesker' lader lidt af den tvivl og usikkerhed være de næste par uger og bare nyder de glade dage med fester, øl og musik. - og nu bliver jeg nødt til at smutte, for jeg skal til min kusines studentergilde. Hun kan efter 3 års hårdt slid endelig fejre huen - og det er jeg helt sikker på at hun gør. Og i dag bliver det sammen med mig og resten af familien :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...