tirsdag den 22. juni 2010

En alvorlig snak...

En af mine gode veninder ringede i går. Fordi det hun havde på hjertet ikke kunne skrives i en sms. Jeg havde nemlig lagt en forsigtig føler ud om, hvordan det gik hjemme hos hende. Hun har haft det skidt, svært og været meget uheldig. Alt sammen oven i hinanden. Det er desværre en lang trist historie og jeg ved ikke, hvornår hun kommer ud på den anden side. De sidste par års (!) prøvelser gør, at det er svært at forholde sig positivt til de små ting i livet. Og det er i virkeligheden ret synd. For hun har et godt job, en mand der hænger ved og en dejlig lille pige, som burde have en mor, som kunne nyde hvert eneste lille øjeblik hun er vågen. Desværre er virkeligheden en anden, men jeg håber hun kommer igen og bliver den glade og friske kvinde jeg engang lærte at kende...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...