torsdag den 1. juli 2021

En dag i Zoo

Tirsdag var hele familien i Københavns Zoo. Det er noget nær, den eneste dag i denne ferieuge, hvor ingen skal arbejde eller har andre aftaler. Sådan er ferie hjemme jo også. 

Mandag skulle bilen til service og manden og jeg var en tur på stranden. Ungerne havde travlt med aftaler og arbejde. Det er lidt underligt at have så store børn lige pludselig. 

Men tirsdag var vi i Zoo og det var hyggeligt. Det var også varmt, men til at holde ud. Der er noget afslappende og mental ro for mig ved at kigge på dyr. Jeg tror, jeg kan stå og kigge på elefanter i timevis. 
Til slut havde vi dog været hele haven igennem og da vi var kommet tidligt, så kunne vi slappe lidt af om eftermiddagen inden min kusine, kæreste og lille dreng kom til grill aftensmad. 
Onsdagen gik med vasketøj og regnvejr. Det er dejligt, at det ikke længere er så varmt, men det kunne godt stoppe med at regne så meget. Det er jo nok bare vilkårene for at holde ferie i Danmark så tidligt på sommeren. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...