torsdag den 15. juli 2021

Bog nr. 22 - To sekunder i Byron Hemmings' liv

En bog jeg har fået anbefalet for en del år siden efterhånden. Vedkommende, der anbefalede mig den, synes det var en fantastisk bog. 

Jeg vil sige, at det er en god bog, men den er også ufattelig sørgelig. Det menneskelige forfald og det skrøbelige sind er gennemgående temaer i bogen. Jeg ved ikke, om jeg vil anbefale den til alle, for tristheden kryber ind under huden på læseren, jo længere hen i bogen man kommer.

Handlingen følger to personer: den 11-årige Byron og den voksne Jim. Kapitlerne skifter mellem fortid og nutid i de to personers verden. Sproget er rigtig godt til at beskrive de to personers sindstilstand og følelser. Og til slut bindes en fin ende på alle begivenhederne i bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...