tirsdag den 27. juli 2021

Produkter til farvet sommerhår

I samarbejde med @Wella Nordic og @Buzzador


Jeg har længe farvet mit hår. Måske de sidste 20 år. I hvert fald. 

Min hårfarve som barn var blond. Som teenager blev det mere leverpostejsfarvet og derfor har jeg i mange år valgt at få håret farvet eller afbleget. 

Inden sidste Corona nedlukning havde jeg fået det bleget og mit hår var derfor temmelig slidt. Jeg kunne ikke komme til frisør og der kom en kæmpe udgroning/udvoksning. Jeg valgte at få klippet al det slidte afblegning af, da frisøren åbnede igen og endte med meget kort (pixie) hår.

Efter et stykke tid ville jeg gerne have det opfrisket, men ikke mere afblegning (indtil jeg ombestemmer mig igen). Så jeg fik en blond toning, der ligger tæt på min egen hårfarve, men stadig giver lidt friskhed og glans til håret. 

Da jeg er meget udenfor, så bliver mit hår hurtigt temmelig bleget af solen. Sol, hårvask og saltvand - det slider alt sammen på farven. Derfor er det lidt heldigt, at jeg har fået lov til at teste Wella ColorMotion+ for Buzzador.

Produkterne hjælper farvet hår med at holde på farven og give glans og smidighed til håret. Jeg har helt kort hår, men synes alligevel, at de har hjulpet. Både shampoo og conditioner har helt sikker været med til at beholde min farve og gjort, at håret ikke er brudt helt sammen under farve, sol og saltvand. 

Jeg har mange gange før købt shampoo hos frisøren, da jeg synes produkterne er en tand bedre til mit hår end shampoo fra supermarkedet. Det her sæt er meget tæt på frisørprodukter i effekt og lækkerhed. Så anbefaling herfra!  
Produkterne er sendt til mig til test, men anmeldelsen er min egen mening. 


#ColorMotionBuzz #ColorMotion #buzzador

2 kommentarer:

 1. Tusind tak, søde Birgitte, for at du henviser til indlægget på min blog.

  Jeg er helt enig i din anmeldelse, det er nogle dejlige produkter, som jeg plejer sommerhåret rigtig godt.

  Jeg vil da gerne gøre gengæld, så jeg linker også lige til dit indlæg.

  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Så lidt Kirsten :-) i 'gamle dage' gjorde vi meget ud af at linke til hinanden - og da vi jo havde skrevet om det samme, så tænkte jeg, at det lå lige til højrebenet ;-) Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...