lørdag den 3. juli 2021

Sommer på Vestegnen

Dette indlæg er det sidste inden sommerferie fra Lokalavisen. Jeg holder altid en lang sommerferie fra indlæggene, så det passer ind med min egen ferie. Plus der ikke er så meget indhold i avisen i sommermånederne. 
Det er sommer på Vestegnen. Tid til at nyde vores strand og skov. Det blå og det grønne. Igen i år er corona med til at påvirke tingene og gøre sommeren lidt anderledes. Heldigvis så springer studenterne stadig ud og kører ud i sommerlandet på vognene. Skoleeleverne synger med på sommerferiesangen.

Og derefter rammer sommerferien os helt som den plejer. Og lige præcis sommerferien kan fyldes med gode aktiviteter, for mange ting er åbent igen efter nedlukning og mange mennesker er vaccineret.

Alligevel bliver denne sommer anderledes end normalt - ja, selv anderledes end sidste år bare. Her er ingenting, der står stille - heller ikke på Vestegnen. Jeg ser personligt frem til at nyde stranden og (håber jeg) solskin og varme. Familien har heller ikke i år de store planer. Heldigvis kan vi ses med lidt flere folk end sidste år og der er lagt et par hyggestunder ind i kalenderen allerede.

Vi har nogle sommerferie-traditioner, som vi holder ved - også i år. Vi fejrer en del fødselsdage i familien. Vi tager på stranden og nyder bølgen blå. Vi bruger tid på at cykle eller gå til forskellige steder ude i det grønne. Vi får store is fra vores favorit is-hus. Vi griller alle de skønne sommergrøntsager og får lækkert kød til.

Sidste år prøvede vi at tage ud og fiske og det skal vi nok gentage igen i år. Og så har vi nogle aftener, hvor vi tager aftensmaden under armen efter arbejde (eller køber en pizza) og får spist og hygget os ved stranden. Eventuelt inklusiv en lille aftensdukkert for at køle lidt ned.

Eventuelle regnvejrsdage må bruges på museum, biograf eller caféer. Der er mange muligheder foran os på sådan en ferie. For uanset vejret så kan man sagtens nyde sin ferie på Vestegnen.

Efter sommerferien ser billedet igen anderledes ud og hvem ved, hvad fremtiden bringer. Det bliver spændende at følge med i både corona-udviklingen, men også alt det nye, der sker på Vestegnen. Jeg synes, der bygges op og rives ned alle vegne. Det er bestemt besværligt, men også dejligt at bo et sted, hvor tingene ikke står stille, men er i rivende udvikling.

Her i sommerperioden holder jeg ferie fra avisen, som jeg plejer. Jeg er tilbage med nye kræfter i august. Jeg håber, I alle får en dejlig sommer på Vestegnen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...