fredag den 23. oktober 2020

Her er lidt siden sidst

Jeg har ikke fået udgivet dette indlæg før nu, selv om det er en gammel kladde, som jeg har haft liggende et stykke tid nu. Men nu kan det tælle som et 'siden sidst' indlæg... 

I slutningen af september var jeg med min veninde i Tivoli. Og vi spiste på den italienske restaurant derinde. Det var hyggeligt og der var næsten ingen mennesker. Og min pastaret smagte godt - om end præsentationen ikke var helt så fantastisk (se nedenstående billede). 

Til gengæld så oplevede jeg noget, som jeg sjældent oplever: jeg kunne ikke spise op. Altså, jeg kunne nok have gjort det, hvis jeg skulle. Men jeg var mæt og jeg havde ikke lyst til mere mad. Så 1/3 af retten måtte efterlades. 

Selv om jeg ikke har det godt med sådan et madspild, så ved jeg, at jeg ikke ville have haft et godt med at spise op. Jeg ville have været forspist resten af aftenen og utilpas. Og det er her læringen skal være for mig - for jeg er slem til at spise for store portioner, spise for hurtigt og nok også spise for meget. Det arbejder jeg stadig på! Den aften gik det rigtig fint med at stoppe i tide.
Og så noget helt andet - jeg har lavet knækbrød. Helt selv. Første forsøg gik ok (dem på billedet), mens andet forsøg blev super godt. Jeg fik også listet nogle kerner ind og det var meget lækkert. 
Jeg har et ben i weekenden allerede og glæder mig til, at vækkeuret ikke ringer kl. 6 i morgen. Det har været en noget hektisk uge... God weekend til alle derude.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...