torsdag den 27. december 2018

Ikke så julet mad

I denne december har jeg prøvet at holde menuen så julefri som muligt. Jeg bliver hurtigt træt af den tunge julemad og savner grøntsagerne. Det er bare ikke noget for mig med tyk brun sovs og fløde-dessert. 

Derfor har vi i december fået så 'almindelig' mad som muligt. Da jeg ikke kan lide risengrød, så er det ikke på menuen. Det er til gengæld hotdogs, wok med nudler, pasta med kødsovs, paprikagryde med ris, laks og mexicanske pandekager.

Så har vi jo til gengæld givet den gas med konfekt og småkager


2 kommentarer:

 1. Det er altså også ret drøjt for maven, med for meget julemad. Mums det ser lækkert ud :-)
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg er ikke særlig vild med dansk julemad, så det passer mig fint at få noget andet. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...