torsdag den 13. december 2018

Én lille ting hver dag

I går fik jeg frankeret og postet et julekort (af den gammeldags slags). Jeg fik skiftet sengetøj og vasket fire maskiner. Jeg fik læst lidt i min bog. Jeg gik tidligt i seng og nåede at sove 8 timer.

For tiden er min største prioritet bare at nå én lille ting hver dag. Gerne flere, men som minimum én. Om det så er at skrive et julekort, læse 20 min., ringe til en veninde eller bage nogle boller. Bare for at få følelsen, at jeg har nået noget i dag. 

Jeg har stadig en lang liste over ting, jeg gerne skulle nå inden jul. Og inden søndag. Og inden fredag. Men jeg prøver at bryde tingene op og tage dem i små bidder.

I fredags fik jeg noget endnu en ting - afholdt julefrokost for forvaltningen med super succes.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...