onsdag den 4. september 2013

Søgeord

Jeg læser en del blogs efterhånden. Her er Bloglovin på mobilen rigtig god. De fleste finder jeg via andre bloggeres henvisninger (blog-rolls) eller hvis folk smider en interessant kommentar og de har tilføjet link til egen blog. Jeg har en fast kerne, hvor jeg læser alle deres indlæg og nogle andre, hvor jeg læser med nogle gange, alt efter emne. 

Jeg er glad for alle dem, der ligger vejen forbi min blog (mere end 8.600 sidevisninger siden oktober sidste år - synes jeg faktisk er ret blæret!). Jeg bliver også glad, hvis I kommenterer på mine indlæg, men jeg ved fra egen erfaring, at Bloglovin på mobilen ikke ligefrem gør det nemt.


Enkelte gange kaster jeg et blik på min statistik for at se, hvor I kommer fra og for at se, hvilke indlæg der er mest populære osv.

Og så i dag faldt jeg over denne liste af søgeord, som I "nogle" bruger på Google, hvor min blog er på resultatlisten:

Søg i nøgleord

Post

bb2605.blogspot.com

 
badedragt

 
bb2605

 
feriebileder

 
hindbærboller

 
jagten på det perfekte hjem

 
kjolelængde 2013 for ældre damer

 
korthårsfrisure til modne kvinder

 
ostevoks + børn

 
perfekt 40 års fødselsdagsfest
 
 
Prøv lige at hør! 'Ældre damer' - 'modne kvinder' og så leder den hen på min blog?!! Må vist lige stramme op på indlæggene herinde ;-)
 

4 kommentarer:

 1. Ha ha ha hvor sjovt :D Ja, det er nu skægt med den statistik, fornøjer mig også med den fra tid til anden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er de underligste ord der dukker op på den søgeliste :-)

   Slet
 2. He he dét er sjovt! Ostevoks? Kh Bettina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det er der noget der hedder ;-) sådan noget sort modeler-agtigt voks, som de bl.a. har brugt i mine børns skole i billedkunst...

   Slet

Giv mig dine tanker...