onsdag den 11. september 2013

Kom nu ind i rutinen!

Min sommerferie sluttede for over 4 uger siden. Jeg synes stadig ikke, at jeg har vænnet mig til hverdagen. Jeg synes der er så mange ting, der skal ordnes. Og arbejdet er fyldt med opgaver, der skal løses her og nu. Trætheden er rimelig stor.

Jeg holder stædigt fast i feriefornemmelsen. Både bevidst og ubevidst. F.eks. prøver jeg at holde den gode stil med nogle løbeture. Og med ikke at stresse over småting og nyde de små ting i hverdagen.

Jeg har dog ikke helt kommet ind i hverdagen på det med arbejde og komme ud af døren. Altså, jeg kan godt komme op og af sted i nogenlunde tid. Det er mere udtrykket jeg kommer ud af døren med. 

De første par uger fik jeg ikke lagt den helt store make-up og jeg mødte op på arbejdet i 'ferie-tøj', dvs. leggins og en tunika eller shorts og T-shirt. Ikke lige den stil jeg plejer at ligge for dagen på arbejdet.

Jeg har præsteret at gå på arbejde uden concealer! (meget usædvanligt for mig). Mine negle og neglebånd mangler i den noget opmærksomhed og olie - og nu også noget lak (efter jeg tog test-lakken af). Heldigvis har min frisør farvet og plukket mine bryn da jeg var hos hende efter ferien. Så jeg opretholder et nogenlunde udseende...

Smykker og andre accessories er en historie for sig selv. Jeg får ikke taget smykker på, som jeg plejer. Kommer på arbejde med minimum af dem - ligesom i ferien. Ur og et par ørestickere. Mine andre smykker ligger og lurer og i denne uge har jeg faktisk været god til at huske dem, i hvert fald ring og/eller armbånd. 

Tørklæder er også kommet på i denne uge (det er jo blevet koldt), mens jakkefronten stadig er præget af en trøje eller 'knap-så-stylet' jakke (som også var med på sommerhusferien).

Jeg holder stædigt fast i sandaler og lak på tæerne. Men kan godt mærke kulden er begyndt at snige sig ind og der ikke går lang tid før det er goddag til strømper og sko. Og med det tænker jeg, at det kommer helt naturligt, det med at komme op i gear på dullegrejs-fronten ;-)    


  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...