onsdag den 18. september 2013

De famøse 8 timer

Jeg vil gerne. For det skulle jo være sundt og godt for det hele. Og jeg er faktisk tit meget træt. Men det er svært at nå de 8 timers søvn.

Altså - når børnene er hos mig, så skal jeg op senest kl. 5.50 for at nå det hele uden for meget stress. Dvs. at hvis jeg skal sove 8 timer, så skal jeg sove senest kl. 21.50. Det er lige tidligt nok, hvis jeg også skal nå madpakker, oprydning og al det andet praktiske efter putning og måske også lidt tid i sofaen på langs foran tv'et eller med en bog. 

Klokken ender oftest med at være 22.30 før jeg ligger i sengen, klar til at sove. Hvilket tit betyder, at jeg akkumulerer et søvnunderskud i løbet af ugen. Som jeg så prøver at indhente i weekenden. Hvilket betyder, at jeg er rigtig træt mandag, fordi jeg skal tidligt op igen. Skruen uden ende.

Jeg kender jo godt løsningen. Gå (endnu) tidligere i seng. (Mere) Planlægning. Mindre TV tid. Eller - hvem opfinder et døgn med flere timer?

4 kommentarer:

 1. Jeg ved det ikke, men finder du ud af det så sig det lige til mig..

  Jeg har ikke så meget selvdisciplin som dig. Jeg ender desværre i sengen på den forkerte side af 24.00 ja nogen gange 01.00... WTF...
  Det holder heller ikke, jeg skal (skulle) nemlig os op kl 5.30 stykker for at det glider roligt.

  Jeg vil meget gerne udbede mig nogle ekstra timer hvis nogen byder ind :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke fundet dem endnu ;-) og wow - meget sent du går i seng. Så ville jeg slet ikke kunne fungere dagen efter...

   Slet
 2. Søvn, ja...don't get me started ;) Men i det mindste får du vel ikke afbrudt søvn?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, den tid er heldigvis forbi :-) håber snart det bliver bedre for dig.

   Slet

Giv mig dine tanker...