tirsdag den 27. august 2013

ANNONCE (læs ikke med hvis du ikke gider sponsorede indlæg)

Jeg har testet (igen)...

Og før jeg fik lavet dette indlæg færdig, så blev jeg opmærksom på dette indlæg om sponsorerede indlæg/gaver. Derfor skal jeg allerede fra starten af dette indlæg gøre opmærksom på, at jeg har fået 2 regnfrakker som en gave herfra, mod at jeg skriver min egen evaluering af produktet. Jeg er ikke blevet betalt for at skrive indlægget og det jeg skriver er helt for egen regning. 

Nå, men denne gang er det en regnfrakke/regnponcho fra Bilka jeg skulle teste. (egentlig underligt at andre bloggere får chokolade/lækkerier til test, mens du får en regnfrakke, lød det hjemmefra. Ja synes jeg også - hit med chokoladen næste gang! ;-))

Jeg har faktisk været i den heldige (uheldige?) situation, at det ikke har regnet synderligt, mens jeg har været ude/på farten. Faktisk har jeg kun testet den 1 gang. Men der virkede den fint og efter hensigten (at man ikke blev våd).

Til gengæld har min svigerinde, som bor i Odense, været med-tester (altså ikke den samme frakke - hun fik sin egen) og hun har haft lidt flere erfaringer med regn og derfor lidt flere testresultater.

Vi er blevet enige om følgende fordele og ulemper:

Optur:
 • Den fylder stort set ingenting i tasken, så den er nem at have med alle vegne
 • Lynlåsen kan lynes helt ned, så den skal ikke trækkes over hovedet. Især fedt når man skal have den af og den er drivvåd.
 • Pænt design
 • Den har god stor vidde og man kan faktisk have en lille rygsæk eller taske under frakken
 • Den er ikke for varm i en sommerbyge


Nedtur:
 • Ærmerne er lidt korte. Især når man cykler. 
Fine farver
 

 
Størrelsesmæssigt er den også god, trods jeg ellers altid er ved at drukne i One SizeThat's it. Produktet virker og er en hel del mere smart end et regnsæt bestående af bukser og jakke.

Regnfrakken/ponchoen er af mærket Milla og kan købes i Bilka til 199 kr. Så mangler du noget regntøj til cykelturen, vil jeg sige, at denne er et godt bud.

Andre bloggere har testet de to regnponcho'er vi også testede. Du kan læse et af indlæggene her.

Dette er et sponsoreret indlæg. Jeg har fået produktet gratis, men bedømmelsen af dem, er helt min egen - og min svigerindes ;-) 

2 kommentarer:

 1. Men det var da fantastisk, at der ikke var regn nok til en ordentlig test. Hvor ofte er det lige at det sker!!

  http://vivaestbella.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt fantastisk - jeg nyder det (semi-) gode vejr hver dag :-)

   Slet

Giv mig dine tanker...