mandag den 19. august 2013

Efter flytningen

Jeg bliver nok mindst 1 gang om ugen mødt af spørgsmål, om vi er kommet på plads efter flytningen, om vi er færdige med istandsættelse af lejligheden, om vi har fået købt alle møbler, om vi har fået hængt (de sidste) ting på væggene osv osv.

Helt ærligt, vi er lige flyttet! Eller.. nåh jo, det er over 3 måneder siden. Til min undskyldning var det en bytning, så 2 lejligheder stod en morgen på gaden og 1 time efter blev alle tingene båret op i den 'nye' lejlighed. Som ikke var malet eller noget. Den jeg afleverede var gjort fin ren. Den jeg 'modtog'... knap så meget!

I sidste uge er der blevet hængt nogle lamper op i stue og det store børneværelse. Stuen ligner lidt noget halvfærdigt, der mangler lidt på væggene... og et tv-bord... og der er en masse ledninger, der flyder rundt omkring.

Ingen paneler, karme, radiatorer eller døre er malet. Til gengæld er alle vægge hvide (og ikke særlig pæne, godt med lappede huller og tapet, der er sat forfærdeligt op). Det stresser mig ikke (tror jeg). Jeg ser det stort set ikke mere. Bortset fra når jeg gør. Og når jeg skal gøre rent. Eller rydde op.

Nå! Men vi er så småt ved at komme på plads. Der blev købt lamper til entréen i lørdags og jeg brugte noget af søndagen på at rydde op i soveværelset (aka værelset, hvor al rodet bor) samt i nogle af ungernes ting. Vi skal nok nå det. Jeg kan godt leve med, at mit hjem ikke er et poleret Bo Bedre hjem. Det er svært, fordi jeg kom fra en gennem-renoveret lejlighed, men faktisk ok. Jeg tænker, at vi når det med tiden. At der skal tænkes nogle gode idéer frem, så vi bliver tilfredse med resultatet. Lige nu fungerer det og med små skridt kan man også komme langt. Eller... i hvert fald undgå at stå stille!

2 kommentarer:

 1. Det er bare den klassiske kommentar, når nogen er flyttet...sådan har vi mennesker mange standardsætninger til diverse lejligheder ;)

  Til de gravide: "Nå, hvordan går det så med maven?"
  Til os med babyer: "Nå, sover han så igennem endnu?"
  Til dem, der er single: "Nå, har du så fundet en kæreste endnu?"
  Til de jobsøgende: "Nå, har du fundet arbejde?"

  Osv. Osv. Osv. I en uendelighed! Hader de der standardspørgsmål, og tænker meget over at forsøge at undgå dem og spørge om noget mere kreativt i stedet. Tit er det jo også spørgsmål, folk er SÅ trætte af at blive stillet!

  Men jeg er glad for, det går fremad hos jer ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så evig ret! Lige som dem der spørger 'hvordan går det' uden egentlig at ville høre det ærlige svar...

   Slet

Giv mig dine tanker...