onsdag den 3. august 2011

Lidt ændringer på bloggen...

Altså jeg har måske ikke været så skarp, dengang jeg skulle oprette bloggen (ved jeg nu, tak) og har stadig ikke helt styr på al det tekniske (al=ingenting).

Har dog fundet ud af at blogge fra ny smartphone (med mere eller mindre succes).

Og i dag har jeg fået nyt profilbillede :-) og ny tekst farve i headeren (ok, ved godt, at man så skal hænge ud herinde total meget for at opdage det). Så nu er headeren "gul og blå" som de synger hveranden søndag ikke så langt fra min adresse.

Og til jer som ikke er Urban bloggere, så er det nu dette billede, der pryder min profil:

 

lillemysh

 

Fint ikke?!! Og det passer faktisk meget godt til mig. Den der rynke i mellem øjnene er nemlig efterhånden også permanent hos mig!

På mit gamle arbejde var de flere der synes jeg (især med min vinterhue og min højde) havde stor lighed med Lille My, ikke kun fysisk... Jeg skal ikke sige mere, men blot henvise til udklip fra Wikipedia:

Lille My (svensk: Lilla My - bogstaveligt talt: "lille my") er en karakter i Mummitrolde bøgerne af  Tove Jansson . Hun er en lille, beslutsom og hvis hun ønsker noget gjort, så gør hun det med det samme.  Hun er meget aggressive, drillesyg og totalt respektløs, men kan være en god ven, når hun vil. Hun har en fræk personlighed. Lille My omtales som den mindste og yngste af alle Mymble børn, så lille, faktisk, at du næsten ikke kan endda se hende. Lille My er den eneste karakter, bortset fra Mumitrolden, der vågner fra dvale og kommer til at opleve vinteren for første gang. I modsætning til ham, straks hun finder dette "nye, iskold verden" at være rigtig sjovt, især efter hun opdager vintersport.

5 kommentarer:

 1. Wauh, dét ser godt ud. Dog syntes jeg altså ikke, at du deler udseende med Lille My, men kan godt forestille mig at i deler personlighed. Hvordan fik du ændret farver i toppen?

  BIF styrer, men dét skal en vestegner jo sige. Alt andet er jo nærmest blasfemisk :)

  Knus md

  SvarSlet
 2. Tillykke med det nye look. Synes, det er totalt optur, når man finder ud af, hvordan et eller andet teknisk skal grejes, så uanset om det er den store eller den lille make-over, du har været i gang med, kan jeg godt forstå, det føles fedt.

  Lille My er fantastisk, så props til dig for nyt profilbillede.

  Håber, du og kæresten fik jer en latte i Kbh i dag. Eller en is-latte, for du har ret - det har været totalt varmt i dag (også)... :-)

  SvarSlet
 3. @MD - jeg forvildede mig ind i Udseende - header og der kan man ændre farven på skriften og baggrunden i den model jeg bruger. Ved ikke om det gælder alle deres standarder...
  Men jo, jeg mangler jo lidt håret for at ligne Lille My rigtigt, men rynken og højden har jeg på plads ;-)

  @Øglemor - Ja, vi fik en fin Strøgtur (elsker flekstid) og en kæmpe Ice blend hos Baresso.
  Jeg har stadig ikke fundet ud af, hvad jeg har trykket på mht. kommentarerne. Der kommer stadig ikke mails om nye kommentarer. Ja, man skulle ikke tro, at en del af mit arbejde er hjemmeside (dog mest udvikling, ikke det tekniske!).

  SvarSlet
 4. Jeg kunne også godt bruge et kursus i det tekniske bag bloggen... der er ræddi mange ting, jeg ikke kan hitte ud af! Og nogle ting, jeg ved et tilfælde har fundet én gang, men ikke kan finde igen...

  Akkeja. Plejer ellers at rose mig selv for at være hurtig til at få de tekniske fif op under neglene, men åbenbart kun dem, andre viser mig - på egen hånd opdager jeg ingenting...

  SvarSlet
 5. @Line - godt at have dig tilbage :-) jeg har stadig ikke fundet ud af det med advis mht. kommentarer... Men jeg kan godt give dig de fif jeg har fundet ud af indtil videre ;-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...