mandag den 22. august 2011

Hjælp med at hjælpe...

De sulter stadig i Afrika! Tror bare ikke det rigtig er gået op for hele Danmarks befolkning. Synes det er druknet i nyhedsflowet fra Tour de France og tragedien i Norge.

Men det er altså stadig et faktum, at 13 millioner mennesker på Afrikas Horn har brug for hjælp, og antallet stiger dag for dag! Det er kombinationen af gentagen fejlslagen regn og stigende priser på mad, som har forværret situationen på Afrikas Horn.


FN frygter, at hungersnøden vil sprede sig, hvis ikke bliver støttet med nødhjælp. I store dele af Etiopien, Kenya og Djibouti er sult-situationen meget kritisk. Samtidig er der en massiv tilstrømning af somaliske flygtninge pga. landets borgerkrig.

Du kan læse mere her, starte din egen indsamling eller støtte med 150 kr. ved at sende NØD til 1277

1 kommentar:

  1. Jeg tror desværre ikke, at det skyldes at det drukner i andre nyheder. Jeg har indtryk af, at en hel del undlader at betale fordi "pengene når jo alligevel aldrig frem". Jeg har aldrig forstået den undskyldning. Om så kun en brøkdel når frem, så er det stadig en hjælp.

    Det kan også skyldes, at der efterhånden er så mange forskellige indsamlinger, at det bliver en så dagligdags ting, at man ikke længere skænker det nogen opmærksomhed.

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...