fredag den 26. august 2011

Gode nyheder...

Og så på en fredag :-) god weekend til jer alle.

http://politiken.dk/politik/ECE1284354/loekke-vi-skal-have-valg-15-september/

3 kommentarer:

 1. Det bliver spændende. Og så må vi se, om jeg står i kø til valgurnerne, eller om jeg er på hospitalet for at bringe en lille Varan til verden. Lige på min terminsdato, Løkke - tsktsk.

  :-)

  SvarSlet
 2. Jeg skal i hvert fald ikke snydes denne gang - sidst boede jeg i udlandet (Malmö...), og havde ikke stemmeret. Nøj, man føler sig snydt, når man står der med sit danske statsborgerskab, danske pas, danske job og danske skat - men ingen stemmeret!

  Ha' et godt valg :-)

  SvarSlet
 3. Selv om det både er kærestens fødselsdag OG en torsdag hvor jeg arbejder længe OG jeg har ungerne, så skal jeg nok nå ned og stemme! (så lige på tekst tv at der var kø på flere kommuners borgerservice centre pga. folk ville brevstemme)... Hvem sagde tiltrængt?!!

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...