onsdag den 27. juli 2011

Ude af træning?!!

I går fik jeg den gode idé, at jeg da lige kunne bage lidt efter arbejde. Skulle til middag hos mine forældre og ville tage lidt sødt med til kaffen. Fandt en fin opskrift på cookies med marcipan. Let at gå til og havde alle ingredienser hjemme. So far, so good...

Nu har jeg ikke bagt i lidt over en måned pga. ferie og det er endnu længere siden, jeg har bagt kage. Men altså, måske skulle jeg have husket, at give dejen lidt ekstra mel, sætte dem med større mellemrum og have holdt lidt øje med dem i ovnen.

Resultat: En stor tynd småkage, som blev skåret ud i underlige former og som blev meget blød og knap så sprød.

 

imag0087

 

 Kagerne skulle have set sådan her ud:

cookies_med_marcipan_580x184

 

Ja, der må gerne grines! Men altså, de smagte godt!

Opskriften kan du finde her. (Jeg erstattede nødderne med hakket mørk chokolade, brug så dog lidt mindre mængde...)

6 kommentarer:

 1. :) ok, indrømmet - jeg griner, men kun fordi at sådan ser mit bagværk ud, hver gang jeg bager efter opskrift. Men du ved nok at man griner hjerteligst af dét man kan se sig selv i. Høst at de trods alt var spiselige. Knus fra MD

  SvarSlet
 2. Høst er lig med GODT. Skriver fra mobilos

  SvarSlet
 3. Haha - jeg synes nu, de ser ret gode ud. Og blev de ikke sprøde, da de kølede?

  I øvrigt, så snyder de jo tjotaaalt meget, når de tager madbilleder til kogebøger. Har engang været i sådan et fotostudie, hvor de tog billeder af frysepizzaer og andre gode sager. De mængder af hårlak og madsminke, der blev brugt dér, for at få det til at se smadderlækkert ud, var ikke småting. Er sikker på, at det er det samme, der er sket på Odense Marcipans side... ;-)

  PS: Vil hjem og bage de der cookies. MED chokolade, UDEN nødder. Tak for tip!

  SvarSlet
 4. @MD - jeg grinede osse... efter lidt tid ;-) knus
  @Øglemor - de blev ikke sprøde ved afkøling :-( tror de manglede lidt mel. Men smagte godt... Håber det lykkes for dig - Husk afstand mellem kagerne!

  SvarSlet
 5. Har lige bagt dem for en halv time siden, og de ligger til køling nu. Men helt sprøde tror jeg nu heller ikke de bliver. Mine er lidt lysere end dine, men ligner ellers til forveksling. Smagen fejler dog ingenting :-). Dog fik jeg ikke i nærheden af de 40, der står i opskriften, at der bliver. Måske det, jeg gjorde forkert?! :-)

  SvarSlet
 6. Jeg bagte en 'halv' opskrift og fik ca. 20 (men meget tynde) cookies... Måsker er der fejl i deres opskrift? Jeg bruger normalt en cookie opskrift fra bogen 'Krudtugler og Kanelsnegle' og den er fantastisk (og de bliver til cookies), så fremover holder jeg mig bare til den ;-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...