fredag den 29. juli 2011

Det driller!

WordPress har drillet mig i snart en uge nu! Det er muligt at jeg, via min mobil, har fået trykket på et eller andet, men i hvert fald så modtager jeg ikke længere mails, når der er kommet nye kommentarer til mine indlæg, den smider mine egne kommentarer i spam-kassen og er i det hele taget svær at arbejde med for tiden (langsom)...

Hvis I har nogle gode forslag til, hvad jeg skal gøre for at rette det op, så kom endelig frem fra busken ;-)

Ellers håber jeg I får en dejlig weekend. Medmindre solen skinner voldsomt på søndag, så vil jeg prøve at bevæge mig ned i kælderen og rydde op (der trænger... meget)... Jah, vildt actionpræget liv jeg lever for tiden! Men er halvvejs i Harry Potter, så mon ikke jeg også når lidt længere i den :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...