tirsdag den 19. juli 2011

Ferie slut!

Ja, så er jeg i gang igen. Efter 3 ugers ferie, der gik lidt for hurtigt. Vejret var til gengæld fint (ingen oversvømmelse i Odense og fint solskin i både Jylland og Odsherred). Det var ikke helt strandvejr, men det er ok med mig - selv om jeg havde 'investeret' i ny bikini underdel (den anden var blevet for lille af en eller anden årsag).

En ferie med lidt for meget god mad, masser af is og snoller. Hvor man kunne sove længe (til 8,30 altså) og gå sent i seng. Drikke lidt for meget rødvin og Sommersby og lave ingenting. Hygge sig med familiebesøg og være sammen helt koncentreret. Det har bare været helt perfekt!

Så - Velkommen hjem til regnvejr og 2 ekstra kilo. Til vasketøj og opstart af arbejde. Det er en lille smule hårdt synes jeg. Men så kan jeg nyde billederne og håbe på, at de 3 uger mine drenge er væk går rigtig stærkt...

 

sommerferie-2011-259

Hundested færgen -det er fætteren i den blå ;-)

 

sommerferie-2011-251

Rørvig havn, nu med søstjerner...

sommerferie-2011-234

 

sommerferie-2011-154

Sommerland Sjælland

1 kommentar:

  1. DEJLIGT du er tilbage. Du har været savnet i blog-land.

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...