onsdag den 20. juli 2011

Ferietid for mange (alle?)

I går læste jeg i avisen, at hele 42,7% af Danmarks arbejdskraft holder ferie i denne uge.

Uge 29 er åbenbart den uge, hvor flertallet af arbejdsstyrken holder ferie.

Til forskel fra sidste uge, hvor det 'kun' var 37%, der var væk.  

Synes nok der var lidt tomt her på gangene...

Min arbejdsplads kører også på laveste bemanding. Frokost er noget der skal koordineres, så der stadig er én medarbejder tilbage til at betjene borgere og tage telefonen. Hvis min kollega bliver syg, er jeg lidt på herrens mark. Der kommer næsten ingen post til os. Dog er der stadig dejlig mad i kantinen :-) Når min kollega slukker radioen og går hjem bliver der helt stille! Når solen skinner, som i dag og i går, så er der tomt på gangene 4 sekunder efter officiel lukketid.

Laver vi noget? Ja, det gør vi. Men der er også tid til at få ryddet op i bunkerne og gamle sager kan gøres færdige. Vi husker at vande blomsterne og vi har tid til at snakke privat.

Synes du Danmark går i stå, når der er ferie? Tja, lidt gør det vel. Til gengæld kan al personale i Tivoli, Bakken, Djurs Sommerland, Legoland mv. og is sælgerne ved strand og vand glæde sig over, at de i hvert fald har noget at lave!

2 kommentarer:

  1. Mit arbejde er også gået totalt i stampe. Her er nok at lave, vi er bare ikke særlig mange til at lave det...denne uge er også den vi er værst ramt.

    Jeg bliver bare totalt sløv af at der ikke sker noget

    SvarSlet
  2. Ja, jeg er heller ikke god til det med, at der ikke sker noget! Og i dag står den på 10 timers arbejdsdag... suk

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...