torsdag den 5. maj 2011

Stilletter

Den overlæge der opererede min fod (den første), har skrevet en fin lille artikel til Politiken omkring brugen af stilletter.

Efter min operation har jeg ikke gået voldsomt meget i høje hæle. Det er ikke fordi jeg ikke må, men jeg har været ret øm omkring det, både fysisk og mentalt.

Dog synes jeg at høje hæle er SÅ fine og jeg sukker hver gang, jeg ser nogle fede modeller. Denne artikel gør dog, at jeg vil blive ved med at gå forbi og lade de høje hæle blive hjemme indtil en festlig lejlighed.

"Selvom yndige stilletter klæder kvindeben i den smukke aftenkjole, pryder et par gamle jeans og får en kvinde til rette ryggen, så er der langt flere ulemper ved at vælge den høje hæl" - læs mere her:

http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/guidersundhedogmotion/livsstilguider/ECE1264634/hoeje-haele-kan-give-gigt-grimme-taeer-og-rygmerter/

2 kommentarer:

  1. Jeg læste også artiklen i dag, og det får da én til at tænke lidt over sko. Men altså - hvis man nu blander, og bruger flade sko halvdelen af ugen, og sørger for at det er kvalitetssko hele vejen igennem... mon så ikke det går? Og så kun stiletterne til fest ;-)

    SvarSlet
  2. Jo, jeg har også bevæget mig op på hælene i hverdagen, men prøver at holde de helt høje stilletter til en festlig lejlighed. Men synes jeg ser rigtig mange piger, der går i dem også til hverdag (altså stilletterne)...

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...