mandag den 16. maj 2011

Flere gode vaner...

Jeg er begyndt at lave en frugtskål til eftermiddags sulten. I stedet for altid bare at spise et stykke frugt. Prøver at tage mig sammen til at udbygge det til grøntsager.

frugt2

Det er de små skridt der tæller, ik?!! ;-)

3 kommentarer:

 1. Nam! Bestemt, jo! Nu kommer den gode tid jo også, hvor vi kan mæske os i asparges, friske ærter, jordbær, kirsebær, små nye kartofler, cherrytomater (fra egen vindueskarm?), og en masse andre lækre sager :)

  SvarSlet
 2. Altså min kostguru, som hedder Mette og bor meget langt væk, siger. At. Der skal flere grønsager på sådan en tallerken og gerne også noget mere proteinagtigt eller fiberrigt, der mætter. Kh én der også øver sig i de tallkerner ...

  SvarSlet
 3. Jeg vil helt bestemt give dig ret i, at langsom ændring af små vaner er vejen til succes. Mange bække små...ved du nok :O)

  Held og lykke med det :O)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...