fredag den 7. maj 2010

Kender I det ?!??

Når det bliver fredag og man egentlig bare ønsker at weekenden allerede var overstået? Jeg bliver helt forpustet over at tænke på de kommende dage. Render stadig rundt i charmerende hælsko, har ikke en skid styr på noget som helst mad til næste par dage, den store søn skal til fødselsdag i den anden ende af byen i morgen og søndag morgen drager hele koret til barnedåb hos min bror... I Odense... Prøv lige at gætte på, hvor tidligt man skal afsted, når man skal være der kl. 10. Og der er ikke noget med at komme efter dåben, for jeg skal være fadder - i kjole og nå ja, hælsko :-( De skal edderm.. ikke tage billeder fra knæet og ned!!! Bagefter er der frokost i haven - DMI lover tisse-koldt vejr og regn! Glæder mig sgu helt til det bliver mandag igen...

Men vil alligevel ønske alle jer derude en dejlig weekend :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...