tirsdag den 18. maj 2010

Frigørelse

Min ældste søn bliver 9 år lige om lidt... Jeg er derfor blevet 9 år ældre siden den dag jeg fik ham. Ja ja tænker du nok, det er da logik. Problemet er bare at jeg ikke føler mig 9 år ældre. Der findes voksne ansvarlige mennesker derude i verden, som har børn på 9 år, jeg tænker - det er bare ikke mig. Men jo, lige om lidt er det. Og ikke nok med at han bliver 9 år. Han har indtil videre været på ferie 'selv' i 4 dage - med en kammerat i sommerhus i Sverige. I morgen tager han på lejrskole i 3 dage med klassen. I næste måned står den på børnefestival med fritten i 3 dage. Og det er ovenikøbet lige midt i min ferie med ungerne! Kan godt mærke hvor det her bærer hen ad. Hvor bliver tiden af - synes lige han er begyndt i skole. Lige om lidt er han teenager og ikke særlig meget hjemme, ej heller interesseret i at holde ferie med sin moar!  Godt den lille kun er 4... nå nej, han blev sgu da 5 år i april ;-)

2 kommentarer:

  1. Åh, hvor jeg kender det. Min datter blev 7 i sidste måned, og det var jo som i går eller forgårs at man kom hjem fra hospitalet med hende og skulle finde ud af det hele selv! Men mig, blevet 7 år ældre? No way!

    Suk, en dag kommer det vel til en, når de skal konfirmeres eller flytter hjemmefra.

    SvarSlet
  2. Det er på en måde glædeligt, at man selv føler sig ung... og konfirmation - gisp - det har jeg slet ikke tænkt på ;-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...