lørdag den 8. maj 2010

Hår krise

Jeg er SÅ træt af mit hår. Det virkede ellers som en god idé... Det var nemt... og billigt... Så derfor kom jeg til at sige ja til elev Loui, om at sidde model til hendes svendeprøve... I november!!! Hvilket betyder at jeg indtil da ikke må klippes eller farves af andre end hende... Jeg har dog fået klippet spidser af min almindelige frisør, men det hjælper mig i ca. 5 dage! Problemet er at mit hår skal gro... som i være langt! Jeg hader langt hår... Især om sommeren. Men nu skal jeg altså gå sommeren og efteråret i møde med noget langt fint sjask. Lige nu er det ekstra problematisk for det har lige den længde, hvor pandehåret og det i siderne er langt, men ikke langt nok til at komme bag om ørerne... Jeg ejer ikke en hårtørrer - ej heller har jeg tiden til at bruge mere end 2 min. på hår om morgenen. Derfor har jeg de sidste 10 år haft hår der var så kort at det nåede at tørre i tiden efter badet, inden jeg skulle ud af døren, og som tog en klat voks og noget rod og pjusk - og så var jeg 'good to go'... nu er vi der, hvor jeg overvejer en hårtørrer, men jeg tør slet ikke tænke på, hvad der sker en hektisk mandag morgen, hvor 2 børn skal i tøjet, fodres af og ud af døren med diverse tasker... efter mor lige bruger 10 min. på at tørre hår!!! suk...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...