mandag den 19. april 2010

Stadig av...

Det gør fand... stadig ondt i den f* fod. Jeg ville i den grad gerne have være ude og gå en tur i solskinnet i går, men nej nej. Må blive hjemme med foden oppe! :-(

Nå, men fik læst min bog færdig - og den være en god blanding af sød-suppe romantik (ja, de får hinanden i enden) og en lidt mere alvorlig side (ja, der er én der dør)... men selvfølgelig en god død (hvis det altså findes) - han er semi-gammel (64 år - sjovt som det ikke er helt gammel, jo nærmere jeg kommer de 40, jo mere er 60 ikke helt så tudse-gammel som dengang jeg var 20).

Side-spring. Men det fik mig til at tænke på, hvad vi gør med vores liv. De valg vi træffer. Altså, hvordan ved man om man får det hele med? Hvad nu hvis man bliver 64 og tænker: Der var sgu en del som jeg ikke fik gjort. Eller er det bare sådan at man accepterer, at de valg man har truffet, er det der former ens liv, og så skal man bare lade være med at fortryde  - eller... Anyway, jeg lover at dele det med jer, når jeg bliver 64! ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...