tirsdag den 20. april 2010

For helv...

Jeg kan ikke passe mine bukser mere... Ej, det passer ikke helt. Jeg kan ikke lukke mine bukser uden at suge maven ind, til jeg er blå i hoved, og dertil kommer at mine lår ikke kan være i bukserne, før jeg ligesom har lavet en del (mange) knæbøj, for at udvide dem. Kan snart ikke ignorere det mere (mine lår og mave synes heller ikke så godt om det) - kan jeg skyde skylden på en opereret fod, med dertil hørende snoller og tv-kiggeri? Eller kantineordningen på arbejdet. Eller det faktum at jeg ikke har løbet siden jeg kom hjem fra skiferie... hmm... Da motion er udelukket pt. må jeg vist hellere gå ombord i de ærter jeg har købt i dag! ... lige så snart at jeg har smagt min hjemmebagte cookies ;-)

2 kommentarer:

  1. Tsktsk... Ja underskyldninger er der jo nok af.
    Skulle du løbe tør for overspringshandlinger, så skriver du bare - jeg har en masse på lager :)

    SvarSlet
  2. Ja, hehe... jeg er også super til den slags ;-) men dejligt at der er nogle derude der læser, hvad jeg skriver.

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...