mandag den 26. april 2010

Så er det ved at være tid...

Efter en dejlig lang weekend med ungerne (fantastisk at de er hjemme) så er det i dag jeg skal på hospitalet og have taget sting og kigge lægen dybt i øjnene, før jeg trygler og ber om at få lov til at komme på arbejde i morgen. Godt nok stadig med charmerende sko (3 uger mere), men keder mig i den grad herhjemme. Altså jeg er i gang med at læse 5. bog på 1½ uge. Ved godt at man altid sukker efter tid til at bare sidde og slappe af, men NU synes jeg altså den tid er gået!!! Vil bare gerne ud blandt voksne mennesker og tale om andet end hvilke serier der var i TV i dag... og bruge hjernen konstruktivt til det, som jeg ved jeg er god til... Bare et par timer om dagen. Må jeg ikke nok?!! Krydser fingre :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...