tirsdag den 9. april 2013

Lutter gode sager

I de sidste par måneder har jeg brugt en del tid i køkkenet. Dels fordi jeg gerne ville prøve nogle nye opskrifter og dels fordi jeg finder det meget afstressende at pusle rundt i mit køkken og banke i noget bolledej ;-)

Her er et lille udpluk af søde sager, som jeg har lavet (og som blev gode):Vaniljesirup - God i kaffe og på ymer eller skyr.
Jeg har også lavet den som hindbærsirup.Pandekager med kakaomælkHindbærmuffinsBoller med hvid hvede - med og uden rosinerHjemmelavet Bounty
med mørk og lys chokoladeKanelsnegleEn del af opskrifterne (bl.a. sirup og Bounty) har jeg fundet på bloggen Valdemarsro - helt klart et besøg værd! Hun laver nogle fantastisk lækre ting og opskrifterne er nemme at gå til.


2 kommentarer:

  1. Nu er jeg SERIØST lækkersulten! Ser godt ud det hele. Og pandekagerne med kakaomælk... dem må jeg prøve...

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg overvejer en omgang pandekager med blå-frugtfarve ;-) de smager jo som pandekager, men vil nok se en anelse 'farlige' ud (kan jo lige så godt lave noget med de to lock-out børn).

      Slet

Giv mig dine tanker...