fredag den 29. marts 2013

Noget om rullepølser

Jeg er sådan én, der ser Trinny & Susannah (og står ved det). Jeg elsker deres programmer (og ja, jeg ved godt at alle er castet på forhånd og alt det der) og ville nogle gange ønske, at jeg selv kunne blive taget under kærlig behandling. De har de fedeste måder at sætte tøj sammen på og jeg er sjældent der, hvor jeg tænker, at de har lavet noget hø på damerne/pigerne i programmet.

En ting som jeg dog er ret usikker på, er deres brug af det der 'stram-ind (op?)' undertøj. Ok, jeg kan godt se, at det virker for dem i TV, men om jeg selv skal springe ud i et?!! 

Grunden til min antipati ligger i en sen 90'er udgave af slagsen. En model købt i H&M, kødfarvet beige og som gik fra under brystet til midt på lårene. Den var SÅ stram og utrolig svær at få på. Slet ikke behagelig at gå i. Endnu værre at sidde i. Og følelsen af at være en snøret rullepølse, står stadig meget klar. Jeg synes ikke, jeg blev spor pænere/slankere/fik flottere silhuet af den. Derfor er jeg meget tilbageholdende med at købe bare en stram-ind trusse. Jeg er simpelthen bange for den der rullepølse følelse. 

Jeg er klar over, at der er sket en udvikling på området, siden min rullepølse. Jeg kan stort set ikke åbne et dulle-blad uden at der er flere modeller i. Flere slags trusser, halv- og helkjoler, miniskørter og BH'er. Der er modeller med blonder og fine udskæringer og farver. Alligevel er jeg ikke vild med at skulle bruge en del penge på et produkt, som jeg er i tvivl omkring. Så indtil videre - ingen rullepølse til mig! (eller stramme kjoler, for den sags skyld).  

2 kommentarer:

 1. Hvad! Er de castet på forhånd? *indsæt naiv uvidende smiley*

  Og enig - jeg synes Trinny og Susannah gør et rigtig godt stykke arbejde, og kunne rigtig godt tænke mig også at komme i deres hænder (især efter de +15 kg, der er løbet på de sidste par år... ligner enten en gravid (stramt/tæt tøj) eller en klovn i et cirkustelt (løst tøj)). Og ligesom dig er jeg bare ikke så god til trylletrusserne - jeg får det simpelthen skidt efter et par timer. Tror ikke de indre organer har godt af at blive mast sammen i længere tid ad gangen ;-)

  Suk. Løsningen er nok at bytte sukkeret ud med grøntsager...

  SvarSlet
 2. @Line - jeg tør slet ikke købe nogle efter den skrækkelige oplevelse dengang ;-) jeg tror produkterne i dag er bedre, men synes også det er mange penge at give.
  Har dog overvejet en af de der personlige shopper fra Magasin som løsning. De er gratis. Så skal jeg bare finde nogle penge til det tøj de så finder :-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...